Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Så här anmäler du dig

Klicka på knappen här nedanför för att anmäla dig. Fyll i anmälningsformuläret och fullfölj din anmälan genom betalning med kort, Swish eller faktura. En bekräftelse skickas till din e-postadress direkt efter genomförd betalning.

Anmälan för företag
Vill du genomföra Vasaloppet tillsammans med dina kollegor? Anmäl er via vår företagsportal.

Anmälan för företag >

Minimiålder

Du får delta i loppet från det år du fyller 11 år fram till och med det år du fyller 16 år.

Anmälningsvillkor >

Anmälningsavgift

Ordinarie anmälningsavgift är 195 kronor.
Vid direktanmälan på plats tillkommer ingen avgift.

Kvitto och startbevis

En bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du uppgivit i anmälningsflödet. Ett startbevis skickas till din e-postadress några veckor före loppet.

Startbeviset och ett kvitto på din anmälan går att ladda ner från Mina sidor. Du hittar startbeviset där du kan se detaljer om ditt lopp. Kvittot laddar du ner under Min profil. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på anmälningsavgiften.

Presentkort

Köp ett presentkort på en startplats till ett lopp! Du kan välja mellan våra skidlopp, cykellopp och löplopp – långa som korta.

Läs mer om presentkort >

Ändringar på Mina sidor

  • Ändra anmälan
    Mina sidor kan du ändra din anmälan
  • Kontaktuppgifter
    Du kan ändra dina kontakt- och personuppgifter under Min profil.

Onsdagen den 7 augusti 2024 klockan 24.00 stänger möjligheten att göra ändringar på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna i Mora från torsdagen den 8 augusti klockan 13.00, och i Lindvallen i Sälen från torsdagen den 8 augusti klockan 10.00.

Ordinarie anmälan och direktanmälan

Ordinarie anmälan på vasaloppet.se stänger onsdagen den 7 augusti 2024 klockan 24.00.

Direktanmälan, med något högre anmälningsavgift, kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna, i Lindvallen och Sälen från torsdagen den 8 augusti klockan 10.00, och i Mora från torsdagen den 8 augusti klockan 13.00. Direktanmälan till lopp som inte är fulltecknade kan även göras vid respektive startplats tävlingsexpedition på loppdagen.

Öppettider >