Kom utvilad till starten. Med våra bussar kommer du fram i god tid före start och slipper bli stressad av bilköer och fulla parkeringar. Låt bilen stå, boka en bussbiljett och gör både dig själv och miljön en tjänst. Bokar du din bussbiljett på nätet är det dessutom billigare än att göra det på plats. Antalet platser är begränsat, boka din bussbiljett i tid.

Läs mer och boka biljett >

Transporter för deltagare

I anmälningsavgiften till Vasastafetten ingår busstransport för löpare på sträcka 1 och 2. Bussbiljett till starten för sträcka 1 måste bokas. Observera att löpare på sträcka 2 måste åka arrangörsbuss till Smågan.

Sträcka 1 – till start

Buss från målet i Mora till starten i Sälen kl. 06.45.

Efter växling

Buss från Smågan tillbaka till Sälen, eller buss med möjlighet till avstigning i Mångsbodarna, Evertsberg eller vid målområdet i Mora. Obligatorisk bussresa från Smågan eftersom biltrafik till och från Smågan inte är tillåten. Bussarna avgår löpande när de fyllts.

Sträcka 2 – till växling

Obligatorisk bussresa från starten i Sälen till Smågan kl. 09.00. Buss går från målområdet i Mora till starten i Sälen kl. 06.45. (samma buss som deltagare på sträcka 1 åker).

Efter växling

Buss från Mångbodarna tillbaka till Sälen. Första bussavgång sker när hälften av lagen har växlat. Sista och andra bussavgång sker när sista laget på sträcka 2 inkommit.

Alternativt buss från Mångsbodarna med möjlighet till avstigning i Evertsberg, eller vid målområdet i Mora. Deltagaren kan också ansluta till sitt lag efter växling.

Sträcka 3–10

Laget sköter själv sina transporter till och från sträckorna 3–10. Möjlighet att åka buss från Evertsberg till Sälen finns. Första bussavgång sker efter att hälften av lagen har växlat. Sista och andra bussavgång sker när sista laget på sträcka 4 inkommit.