Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Så här anmäler du dig

Klicka på knappen här nedanför för att anmäla dig. Fyll i anmälningsformuläret och fullfölj din anmälan genom betalning med kort, Swish eller faktura. En bekräftelse skickas till din e-postadress direkt efter genomförd betalning.

Minimiålder

Du får delta i loppet från året du fyller 11 år.

 

Anmälningsvillkor >

Anmälningsavgift

Avgiften är baserad på din ålder det år som loppet går.

Till och med 16 år

Ordinarie anmälningsavgift för alla till och med 16 år är 325 kronor.
Vid direktanmälan på plats tillkommer ingen avgift.

Från 17 år och uppåt

Ordinarie anmälningsavgift för alla från 17 år och uppåt är 765 kronor.
Vid direktanmälan på plats tillkommer 250 kronor.

Betalning

Vi tar endast emot individuella anmälningar. Betalning kan ske med Swish, kort, faktura (kräver svenskt personnummer) eller delbetalning. Anmälan är bindande.

Kvitto och startbevis

En bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du uppgivit i anmälningsflödet. Ett startbevis skickas till din e-postadress några veckor före loppet.

Startbeviset och ett kvitto på din anmälan går att ladda ner från Mina sidor. Du hittar startbeviset där du kan se detaljer om ditt lopp. Kvittot laddar du ner under Min profil. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på anmälningsavgiften.

Använd friskvårdsbidraget!

Du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, kan använda det till anmälningsavgiften i motionslopp. Vanligtvis betalar du anmälningsavgiften själv, och får friskvårdsbidraget när du har redovisat din kostnad. Fråga din arbetsgivare vad som gäller i ditt fall. Mer information om reglerna finns på Skatteverkets webbplats.

skatteverket.se

Presentkort

Du kan köpa presentkort på en startplats i något av våra lopp. Välj mellan vinter och sommar – skid-, cykel- och löplopp. Det är inte möjligt att köpa presentkort till fulltecknade lopp.

Läs mer om presentkort >

Ändringar på Mina sidor

  • Ändra anmälan
    Mina sidor kan du ändra din anmälan
  • Kontaktuppgifter
    Du kan ändra dina kontakt- och personuppgifter under Min profil.

Onsdagen den 21 februari 2024 kl. 24.00 stänger möjligheten att göra ändringar på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna i Mora och Sälen från torsdagen den 22 februari 2024. Ändringar kan även göras vid tävlingsexpeditionen på startplatsen på loppdagen.

Ordinarie anmälan och direktanmälan

Ordinarie anmälan på vasaloppet.se stänger onsdagen den 21 februari 2024 kl. 24.00.

Direktanmälan, med något högre anmälningsavgift, kan göras på plats vid tävlingsexpeditionerna i Mora och Sälen från torsdagen den 22 februari 2024 kl. 12.00. Direktanmälan till lopp som inte är fulltecknade kan även göras vid respektive startplats tävlingsexpedition på loppdagen.

Öppettider >