Startlista

I startlistan hittar du alla som är anmälda till våra lopp.

Startlista

Hämta ut nummerlapp och chip

Alla våra deltagare ska bära nummerlapp och chip. Dem hämtar du vid tävlingsexpeditionen på startplatsen i Sälen eller på Kyrkogatan (gågatan) i Mora. Nummerlapp och chip som inte hämtats dagen före loppet finns i tävlingsexpeditionen på startplatsen. Tävlingsexpeditionernas öppettider hittar du på sidan Öppettider.

Öppettider >

Påsen innehåller

1. Nummerlapp
Bär nummerlappen väl synlig på bröstet när du går in i startfållan.
2. Id-etikett (klistermärke)
Fyll i dina uppgifter, och fäst etiketten på insidan av nummerlappen.
3. Chip och kardborreband
Trä kardborrebandet genom chipet, och fäst runt höger vrist. Chipet används för tidtagning, och är kopplat till ditt startnummer. Det ska återlämnas direkt efter målgång. För ej återlämnat chip debiteras 300 kr.

Ta dig till start

Bussresorna är gratis och behöver inte bokas. Då vår busskapacitet och parkeringsyta är begränsad ser vi helst att maximalt en ledare eller förälder följer med varje deltagare. Vi rekommenderar att du är ute i mycket god tid.

Skidor och stavar ska packas i skidfodral.

Start Hökberg
Deltagare och ledare eller föräldrar kan ta sig till starten med bil. Det går även buss till startplatsen i Hökberg från Mora, Prostgatan klockan 09.00. Returresa avgår från Hökberg klockan 11.00.

Start Eldris
Deltagare och ledare eller föräldrar kan endast ta sig till startplatsen i Eldris med buss, som går från Mora, Prostgatan klockan 08.00–09.30. Det finns ingen parkering för privata bilar i Eldris. Returresor går löpande från klockan 09.45 vartefter bussarna fylls, med sista avgång klockan 11.00.

Vallahjälp

Vid starten i Eldris och Hökberg  finns möjlighet till gratis hjälp med fästvallning. Från kl. 08.30 vid båda starterna på startmorgonen. Kom i god tid!