Vasaloppets arrangemang lockar årligen närmare 100 000 deltagare till de olika distanserna längs den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Vi är glada att du vill vara en av dem!

Så här anmäler du dig

Klicka på knappen här nedanför för att anmäla dig. Fyll i anmälningsformuläret och fullfölj din anmälan genom betalning med kort, Swish eller faktura. En bekräftelse skickas till din e-postadress direkt efter genomförd betalning.

Minimiålder

Du får delta i loppet från året du fyller 8 år.

 

Anmälningsvillkor >

Anmälningsavgift

Avgiften är baserad på din ålder det år som loppet går.

Till och med 16 år

Anmälningsavgiften för alla till och med 16 år är 215 kronor.
Vid direktanmälan på plats tillkommer ingen avgift.

Från 17 år och uppåt

Anmälningsavgiften för alla från 17 år och uppåt är 435 kronor.
Vid direktanmälan på plats tillkommer 250 kronor.

Betalning

Vi tar endast emot individuella anmälningar. Betalning kan ske med Swish, kort, faktura (kräver svenskt personnummer) eller delbetalning. Anmälan är bindande.

Kvitto och startbevis

En bekräftelse på din anmälan skickas till den e-postadress du uppgivit i anmälningsflödet. Ett startbevis skickas till din e-postadress några veckor före loppet.

Startbeviset och ett kvitto på din anmälan går att ladda ner från Mina sidor. Du hittar startbeviset där du kan se detaljer om ditt lopp. Kvittot laddar du ner under Min profil. Vasaloppsföreningen Sälen-Mora är en ideell förening, därav sker ingen momsbeskattning på anmälningsavgiften.

Använd friskvårdsbidraget!

Du som har friskvårdsbidrag från din arbetsgivare, kan använda det till anmälningsavgiften i motionslopp. Vanligtvis betalar du anmälningsavgiften själv, och får friskvårdsbidraget när du har redovisat din kostnad. Fråga din arbetsgivare vad som gäller i ditt fall. Mer information om reglerna finns på Skatteverkets webbplats.

skatteverket.se

Presentkort

Du kan köpa presentkort på en startplats i något av våra lopp. Välj mellan vinter och sommar – skid-, cykel- och löplopp. Det är inte möjligt att köpa presentkort till fulltecknade lopp.

Läs mer om presentkort >

Ändringar på Mina sidor

  • Ändra anmälan
    Mina sidor kan du ändra din anmälan
  • Kontaktuppgifter
    Du kan ändra dina kontakt- och personuppgifter under Min profil.

Lördagen den 24 februari kl. 24.00 stängs möjligheten att anmäla sig på Mina sidor. Ändringar kan göras på plats vid tävlingsexpeditionen i Mora från söndagen den 25 februari.

Onlineanmälan stänger

Lördagen den 25 februari kl. 24.00 stängs onlineanmälan på vasaloppet.se.

Direktanmälan

Direktanmälan, med ordinarie anmälningsavgift, kan göras på plats vid tävlingsexpeditionen i Mora från söndagen den 26 februari.

Öppettider >