Mässa och mötesplats

Under Vasaloppets sommarvecka möts tiotusentals människor i vår arena. Tillsammans skapar deltagare, funktionärer, sponsorer och partner en folkfest i motionens tecken. I vår mässa i Lindvallen, på startplatserna i Sälen och Oxberg, och runt målet i Mora, bjuder vi bjuder in till aktivitet, möten med utställare, och möjlighet att fylla på energi. Välkommen hit!

Information för 2024 kommer att publiceras i juni 2024.

Mora

Målområdet i Mora

Vid den klassiska målgången i Mora finns en mötesplats med tävlingsexpedition, nummerlappar, Stadiums sportbutik, utställare, aktivitetsområde och mat för både cyklister, löpare och publik.

Här arrangeras också Barnens Vasalopp cykel och Barnens Vasalopp löpning.

Under cykelhelgen kan du parkera din cykel under bevakning i Folksams cykelinlämning, som du hittar i anslutning till målområdet.

Sälen

Vasaloppsmässan vid Experium i Lindvallen, 9–10 augusti

I Vasaloppsmässan vid Experium i Lindvallen finns tävlingsexpedition, nummerlappar, cykelservice och utställare. Här kommer det under Cykelvasadagarna att vara full aktivitet med Barnens Vasalopp cykel, Cykelvasasprinten, hoppuppvisning, social rides med mera. I området runt Experiumtorget i Lindvallen finns det roliga aktiviteter för både små och stora barn. Här kan man prova sommarskidåkning, åka mountain coaster, klättra i höghöjdsbanan, spela äventyrsgolf eller cykla i Sälen Bike Park.

 


För fullständigt program, se vår Kalender. Öppettider och kartor hittar du på sidan Öppettider.

Kalender >
Öppettider >

Våra huvudsponsorer