Buss till start

Väl på plats vid arrangemanget kan du åka med Vasaloppsbussarna till starten och tillbaka igen efter målgång. Med bussarna kommer du utvilad och i tid till starten och kan låta bilen stå. Biljetter säljs på vasaloppet.se och vid inpasseringen till bussarna i Mora. Vi rekommenderar förköp för att säkra din plats.

Läs mer och boka biljett >
Trafik och transport >

Startlista

I startlistan hittar du alla som är anmälda till våra lopp.

Startlista

Startgrupp och startnummer

Startgrupper och startnummer tilldelas i början av augusti.

Påverka din startposition

Seedning

Du kan själv påverka i vilken grupp du får starta i Cykelvasan 90 genom att åka ett så kallat seedningslopp. Genom att bevisa din form i ett seedningslopp flyttas du till lämplig startgrupp i Cykelvasan 90. På sidan Seedning kan du läsa mer om hur seedning fungerar.

Seedning >

Startgrupper för kvinnor

Separata startgrupper för kvinnor erbjuds i motionsklassen i Cykelvasan 90. Valbara startgrupper för enbart kvinnor:

Startgrupp Starttid Beräknad sluttid
18 09.35 04.00
30 10.35 04.55
42 11.35

Elitservice

Information skickas ut till klubbar/aktiva som har deltagare i elitledet. På sidan Seedning hittar du mer information om elitled.

Seedning

Energipaket

Under loppet kan du få hjälp med att prestera på topp. Vi erbjuder möjligheten att köpa ett färdigt energipaket, så kallat race pack, tillsammans med Enervit.

Läs mer och boka >

Hämta ut nummerlapp och chip

Alla deltagare ska bära nummerlapp och chip. Dem hämtar du vid någon av våra tävlingsexpeditioner, som finns i Sälen, Oxberg och Mora. Nummerlapp och chip som inte hämtats dagen före loppet finns i tävlingsexpeditionen på startplatsen. Tävlingsexpeditionernas öppettider hittar du på sidan Öppettider.

Öppettider >