2016-02-25 10:28

Sponsorer i spåret 2016

Förutom Vasaloppets sju ordinarie kontroller finns flera av Vasaloppets sponsorer ute längs spåret under Vasaloppets vintervecka 2016 – för att ge just dig lite extra hjälp och service. Här kan du se vilka de är, var de finns och vad de erbjuder dig.

STARTPLATS SÄLEN

Hisun

KGK Motor finns på plats som ny partner och bygger upp en snygg demoyta där de visar upp Hisuns senaste modeller av motorfordon/fyrhjulingar.

Preem

Årets stora nyhet på startplatsen i Sälen är Preems ekologiska kaffevagn. Här säljs det både enklare tilltugg och dryck samt annat smått och gott.

Stadium

Stadium bygger som vanligt upp en stor butik med ett brett längdutbud på startplatsen i Sälen.

 

STARTPLATS OXBERG

DHL

Kom in och värm dig i DHL:s trailer på startplatsen under Kortvasan och Tjejvasan, innan du ska ut och kämpa i spåret.

Enervit

Försäljning av Enervits energiprodukter kommer för första gången att finnas på plats i Oxberg under Kortvasan, Tjejvasan och Halvvasan. Enervit delar även ut sportdryck till törstiga skidåkare innan start.

ICA
ICA finns på startplatsen i Oxberg med lite extra energi i form av varm dryck, nötter och russin innan starten i Kortvasan och Tjejvasan.

OB Wiik

OB Wiik bjuder för tredje året i rad in till ett värmetält i Oxberg. I år byggs tältet lite större och det är även där som du finner Vasaloppets tävlingsexpedition timmarna före start.

 

UNDER LOPPET

Stadium

Stadium Energy Zone – Gopshus – Alla lopp

Stadium har i många år haft en kontroll i Gopshus och kommer i år att bjuda på Enervits sportdryck. På Vasaloppet delas även bars ut från Enervit.

Volvo

Volvo spåret – Prästskogskojan, mellan Gopshus och Hökberg – Alla lopp.

Ta chansen och föreviga dig själv på film och dela din prestation med vänner och familj. Efter loppet får alla deltagare som valt att passera Volvo Spåret en ”digital medalj” utskickad till sig via mail.

Ormsalva

Snabbmassage i Ormsalva Peppstop – Hökberg – Alla lopp

Ormsalva bjuder in till en snabbmassage i den vackra Hökbergskontrollen.

DHL

Liveband – Eldris – Tjejvasan

I den klassiska kontrollen Eldris kommer DHL att bjuda på livemusik i samband med Tjejvasan

Energistopp – Läde – Tjejvasan, Öppet Spår, Vasaloppet

DHL hjälper dig med ny energi vid en egen kontroll i Läde på Tjejvasan, Öppet Spår och Vasaloppssöndagen. Ta emot hejaklackens jubel och få värme, dryck och pepp längs spåret!

Peppning – Prästholmen – Alla lopp

Vid Prästholmen möts du av glada hejarop och peppande musik när du för första gången på håll ser kyrktornet i Mora. Nu är målet nära!

 

Enervit

Utdelning av liquid – Hökberg 19 km innan mål – Vasaloppet

Enervit bjuder alla åkare på en Enervit Liquid. Släng den tomma förpackningen i utställda soptunnor i kontrollen. Om du ska åka Öppet Spår eller Vasaloppet kan du köpa ett langningspaket så att du slipper bära med dig de energiprodukter du behöver längs spåret. För mer information, läs på www.enervit.se

Preem
Preem Pit Stop 16 km innan mål/Depå 33 – Öppet Spår/Vasaloppet

Under Öppet Spår-dagarna och Vasaloppet har Preem ett Pit Stop i Vasaloppsspåret 3 km efter kontrollen i Hökberg. Där kan skidåkare snabbt få ny energi för att klara den sista biten in i mål.

Silva

Silva fighting face – Mora Parken – Tjejvasan/Vasaloppet

I Mora Parken tas du emot av Silva med fotoblixtar och påhejningar innan du skidar vidare den sista biten in i mål. Den som vill vinna fina priser har möjlighet och dela med sig av sitt bästa fightingface och tagga sig själv i deras tävling #SILVAfightingface

 

MÅLET I MORA

ICA

ICA:s funktionärer möter dig i Målområdet med en välförtjänt goodiebag efter Kortvasan och Tjejvasan!

Arla

Arla bjuder på återhämtning i form av mjölk när du kommer i mål under Vasaloppsveckan (utom Kortvasan och Tjejvasan).

Ormsalva

I samband med Öppet Spår delar Ormsalva ut produktprover i målgången i Mora.

Nytt för i år är att alla deltagare som byter om och duschar i någon av Vasaloppets anläggningar, får en praktisk påse att stoppa blöta pjäxor/kläder under alla loppdagar.

Är du deltagare i Tjejvasan får du förutom påsen även en trevlig presentförpackning av Ormsalva i form av duschcrème/schampo, specialdesignad just för er!

AXA

AXA finns på plats i mässområdet i Mora under Kortvasan och Tjejvasan och delar ut smakprover av en helt ny mellanmålsprodukt. Under Halvvasan finns AXA i målområdet och bjuder alla deltagare på något gott efter målgång.

Preem

Vid duscharna på Prästholmen möter Preems väldoftande, ekologiska kaffevagn upp deltagarna och erbjuder försäljning av enklare tilltugg, dryck samt annat smått och gott.

Swix

Swix bjuder alla deltagare i Ungdomsvasan på nygräddade våfflor i målområdet.

Våra huvudsponsorer