Vasaloppets test- och hälsopartner hjälper till att förverkliga drömmen, att klara utmaningen och göra deltagandet till ett positivt äventyr. Framför allt bidrar de till att göra motion och träning både roligare och riktigare. Vasaloppets test- och hälsopartner möter individuella behov på ett sådant sätt att deras kunder får bättre kondition, blir starkare och kommer bättre förberedda till Vasaloppet. Vasaloppets test- och hälsopartner bidrar med tester, träningsprogram och teknikträning för privatpersoner och företag.

 

Holmenkollen Treningslab

Labbet ligger i anslutning till Holmenkollens skidspår och rullskidbanor. Det innebär att tekniska justeringar på testlabbets rullskidband direkt kan praktiseras ute i spårsystem av världsklass.

hklab.no

Kuri

Kuri är en officiell test- och hälsopartner. Vi ska genom dokumenterad erfarenhet och kvalitet inom utbildning, pedagogik, teknik och social kompetens inom träning med mera bidra och inspirera till att öka den enskilde individen eller gruppen till en högre motivation och/eller tekniskt kunnande inom sin sport.

kuri.se

Träningskonsulten i Skövde

Att genomföra tester är ett perfekt sätt att få ut mer av din träning. Hitta rätt pulszoner och få information kring vad just du ska fokusera på. Tränar du hårt i dagsläget så är tester ett måste för att få bästa resultat. Är du nybörjare så är tester optimalt för att komma igång snabbt och få de resultat du önskar. Många har kanske köpt en pulsklocka och vill då lära sig hur man kan använda sig av den. Efter tester kommer du att ha en högre kunskap och pulsklockan blir den perfekta träningskompisen. Träningskonsulten erbjuder en meny av olika tester.

traningskonsulten.se